Hrabra mama pokazala kako izgleda telo 20 dana nakon carskog reza i poslala važnu poruku ženama širom sveta

Olimpijka u dizanju tegova je u maju na svet donela svoju drugu bebu, prelepu devojčicu, a sada je fanovima na Instagramu otkrila kako njeno telo izgleda samo 20 dana nakon carskog reza.

Ljudi na društvenim mrežama su oduševljeno komentarisali ovaj potez hrabre mame.

 

Ovo sam ja, bez filtera i bez editovanja. Moj cilj je oduvek bio da podelim sa vama kakva sam zaista u ‘stvarnom’ životu i mogu da vam garantujem da nikada ne šerujem ništa što nije ‘100 odsto ja’. Prijatelj mi je pokazao aplikaciju koja može da sredi moje telo za 10 sekundi, ali ja jednostavno nisam u tom fazonu. Zapravo, pre neki dan, prišla mi je devojka koja me prati na Instagramu i koja je iznenđeno prokomentarisala da sam potpuno ista uživo i na Instagramu. Ovo me je iskreno šokiralo. Zašto je šokantno to što neko izgleda isto na Inatagramu i uživo?

Na Instagramu je Emili objavila i fotografiju koja je nastala samo pet dana nakon porođaja, takođe bez filtera, na kojoj se vidi da je ponosna na svoje nesavršenosti. Ovom objavom je poslala važnu poruku budućim mamama: postoporđajnih nesavršenosti se ne bi trebalo stideti.

 

izvor . zenskikutak.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*